CoolBroSite

Két tesótól, a világ összes tesójának.

BigBro és AweCooL

Kötelező ismeretek...

Archívum

Friss topikok

Linkblog

Alapszabály: Spontenalítás

BigBro 2010.07.06. 19:16

Jó úgy élni, hogyha tudod, hogy mit vársz az élettől, hogy mit szeretnél. Tudod, hogy mi lesz a következő lépésed, mert már napokkal, vagy hetekkel ezelőtt eltervezted. Viszont van ennél jobb dolog is, még pedig ha nem tudod, hogy mi fog történni. Ha spontán vagy, akkor az életed tele van kalandokkal, hisz sosem tudhatod, hogy hogyan alakul a napod. Nincs annál jobb érzés, amikor valami elképező történik veled, és visszagondolsz, hogy hogyan is indult ez a nap.
Ha a tesód felhív, hogy „Hallod! Gyere velem, mutatok valamit” akkor a válaszod legyen „Oké” még akkor is, ha nem tudod, hogy hova mentek, és ha fáradt is vagy. Nem fogod megbánni.
A napokban rájöttem arra, hogy én strandolni akarok(ez az ötlet pénteken 01:00 körül támadt rám). AweCooL a péntekét az ő Nem Barátnőjével töltötte, szóval ő kimaradt ebből. Az a nap úgy ért véget, hogy pucéron ugráltam a vízbe két csajjal. Aznap senki sem számított arra, hogy strandolni fogunk, de mindenki jól érezte magát, és ez a nap bekerült a Top 5 nyári napokba.

Házi feladat: Szerezz össze pár embert, és nyomás valahová! Most!
Kivéve: Ha van jobb dolgod.

BigBro

 

Címkék: szabályok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://coolbrosite.blog.hu/api/trackback/id/tr832131579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása