CoolBroSite

Két tesótól, a világ összes tesójának.

BigBro és AweCooL

Kötelező ismeretek...

Archívum

Friss topikok

Linkblog

A békülés kör

BigBro 2010.07.11. 00:55

Szerintem...
Okos az, aki mások hibájából tanul.
Normális az, aki a saját hibájából tanul.
Hülye az, aki a saját hibájából sem tanul.

Legyél okos, és tanulj az én hibámból. Nekem már volt dolgom olyan lánnyal, akit elragadott a békülés kör(más néven a se veled se nélküled kapcsolat).
A békülés kör a nagyon ragaszkodó lányoknál figyelhető meg. Szinte mindig összeveszik a barátjával, azután pedig kibékülnek/elfelejtődik. Hogyha egy kapcsolat nem működik nálam alap a szakítás, de nem értem, hogy itt miért van békülés kör(AweCooL-nak van egy elmélete rá).
Ilyenkor előfordulhat az is, hogy a kapcsolat női tagja másnál keresi a boldogságot. Akár nálad. Ez nem gond akkor, hogyha nem akarsz vele hosszú távú kapcsolatot, mert ilyenkor a lányok akár testi kapcsolatba is hajlandók belemenni. Viszont, ha őt szeretnéd barátnődnek, akkor mondj le róla.
Azt hiheted, hogy ez nem így van. Azt hiheted, hogy megkaphatod, mert minden jel arra mutatott: Az, hogy közelebb enged magához. Az, hogy folyton a pasiját szídja. De az igazság az, hogy csak ki akar használni, szóval röviden hagyd az ilyen csajt.

BigBro

 

Címkék: tanácsok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://coolbrosite.blog.hu/api/trackback/id/tr82143833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása